dinsdag 10 juni 2014

Zwart Gat

Mijn vorige blog, over de fietstocht van Casper en mij naar Germersheim, is ongeveer 1100 keer gelezen. Was dat dan zo'n geweldig goed geschreven blog? Nou nee natuurlijk, maar het onderwerp was wél interessant.
Voor mij zelf was het een fietstocht die behoorlijk indruk gemaakt heeft. Als gevolg daarvan vielen de volgende tochten daarmee vergeleken een beetje in het niet. Begrijp me goed, ik genoot daar net zoveel van, maar ik had wel steeds zoiets van; hoe moet ik daar nou een blog over schrijven?

                                          Amsterdam, gezien vanuit de polder.

                                          "piratenschip" bij Lelystad


Een rondje met LOL naar Markelo, met een gedeelte van LOL naar de ligfiets-opstapdag in Ede, in mijn eentje een rondje Polder, met LOL naar Zevenaar, met LOL een rondje Waterschap (VaVe14) en diverse rondjes met de GreenMachine. Allemaal hartstikke leuk, samen goed voor zo'n 1200 kilometer fietsplezier.

                                          Met LOL het schip in :-)

Gelukkig zijn er anderen geweest die op een leuke manier wél de LOL – tochten hebben beschreven.

                                          Startplaats VaVe14,  Deventer 06.00 uur.                 
                     
                                                       Bolwerksmolen

Over VaVe14 had ik wel een blogje kunnen schrijven, maar toch heb ik het niet gedaan, jullie zullen het moeten doen met de versies van Paul, Casper en Peter. :-)

                                          De fotograaf gefotografeerd 

Maarja, binnenkort heb ik ongetwijfeld wel weer onderwerpen om over te bloggen, Cycle Vision komt er aan, en daarna heb ik vakantie. Voor de vakantie heb ik nog geen concrete plannen, dus het kan letterlijk en figuurlijk nog alle kanten op.2 opmerkingen:

 1. Nooit jezelf afvragen of een bericht leuk genoeg is, dat bepalen de lezers zelf wel ;)

  Ik schrijf/blog gewoon over wat ik leuk vind. Voor mij is het een soort dagboek en ik realiseer mij soms nauwelijks dat iedereen kan meelezen. Daarom lees ik het ook altijd nog een keer goed na, voordat ik op 'plaatsen' druk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Edwin,

  Ik ga helemaal met Wim mee hier, ik vraag me ook nooit af of iemand het wil lezen, ik schrijf gewoon over wat mij bezig houd. En dat is niet eens altijd fietsen, hoewel wel vaak uiteraard, omdat ik regelmatig fiets. Als dagboek is het waardevol, en het lezen van andere blogs levert vaak leuke tips op, of is gewoon interessant of amusant om te lezen. Ook het volgen van reparaties, beurzen, reizen en dergelijke is vaak onderhoudend leesvoer, en sommige discussies op de blogs vind ik ook zeer de moeite waard.
  Dus gewoon schrijven, al is het maar voor jezelf!

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen